Donatiepot

De DONATIEPOT van seizoen 2018 gaat naar:

>>  ???? <<

Wie is ???:
We gaan hier snel bekend maken waar de dontatiepot van 2018 heen gaat. Welk doel gaat er dit jaar gesteund worden???

Wat doet SUP Domstad met de donatiepot:
Een seizoen lang, van voorjaar t/m najaar, zal bij elke les een donatiepot aanwezig zijn. Deelnemers kunnen er voor kiezen de opbrengst van hun Schoon-Water-Korting in de donatiepot doen en daarmee dubbel bijdragen aan schonere oceanen! of gewoon zomaar een donatie doen.
Op het einde van het seizoen, in oktober/november, zal de inhoud van de donatiepot worden overhandigd aan …. Bij de donatiepot zal ook informatie over … aanwezig zijn.
Daarnaast zal de school gedurende het seizoen regelmatig nieuws delen via Facebook en Twitter over de ontwikkelingen van … en mensen oproepen om deze organisatie  financieel te steunen en op Facebook te liken.

Waarom een donatiepot?
SUP school Domstad is in 2016 begonnen met De Donatiepot. De donatiepot zal elk jaar een andere (Non-Profit) organisatie steunen, die zich inzet voor de zeeën en oceanen. Zowel dichtbij als ver weg! Hiermee willen we net iets meer doen voor de bescherming van de oceanen, waar we zo afhankelijk van zijn. Als watersporters zijn we ook nog eens heel direct betrokken bij die waterwereld. We spenderen er veel tijd, we genieten en ontspannen! We hebben een verantwoordelijkheid naar onze omgeving.
In 2015 hebben we de SchoonWaterKorting ingevoerd. Daarbij visten deelnemers regelmatig zwerfafval uit het water, zonder dat men daar geld voor terug wilde. Nu kan men dit geld in de Donatiepot stoppen. Daardoor wordt er èn zwerfafval uit het water gevist èn kan een Non Profit organisatie zich nog beter inzetten voor de oceanen (dank zij de financiële bijdrage)!

Voorgaande donatiepotten:
2016 ging naar CoralGardening, zie het verslag in dit document: Donatiepot 2016 
2017 ging naar Plastic Soup Surfer, zie het verslag in dit document: Donatiepot 2017

Advertenties