kalender

Update situatie zomer 2018:

Ivm de blessure van onze instructeur zijn er slechts beperkt mogelijkheden voor lessen en tochten. We werken daarom tijdelijk iets anders dan hieronder beschreven. Er is nu alleen een mogelijkheid voor een les of tour, als deze al in de agenda staat gepland. Klik op de ‘afspraak’ om te zien of er nog plek is en voor wie les of toer geschikt is (beginner of gevorderde). Stuur een mail naar ons als je je wil opgeven of meer info wil.

English

In the summer of 2018 we work a little bit different than regular. Due to an injury of our instructor. We can’t have a planning as we usually do. See the calender below and check for lessons, tours or clinics. You can see how much place is still available. Sent us an email if you like to join the lesson, tour or clinic.

——————————-

In de agenda, onderaan deze pagina, staat aangegeven wanneer de SUP school gesloten is. Op de dagen dat er niets staat of er staat ‘OPEN OP AFSPRAAK’,  kan je een mail sturen (supschooldomstad@gmail.com) om een afspraak te maken voor die dag. In principe is de school dan open vanaf 10.00u tot zonsondergang, tenzij anders aangegeven. Wanneer er lessen of toertochten worden ingepland zal daarbij staan hoeveel plek er nog is in de les/toer (en wat voor type les het is) en kan je je opgeven voor die les. Klik op de afspraak, om te zien of er al een les staat en/of hoeveel plek er nog is in een les en of er andere bijzonderheden zijn!

Afspraken maken via mail werkt het beste. Maar je kan ook bellen met 06-44311056 en evt iets inspreken, of een berichtje sturen via facebook. Let wel op dat je een bevestiging krijgt voor je aanvraag. Zonder bevestiging ligt een afspraak nog niet vast!

 

Advertenties