kalender

(English below)

In de agenda, onderaan deze pagina, staat aangegeven wanneer de SUP school gesloten is. Op de dagen dat er niets staat of er staat ‘OPEN OP AFSPRAAK’, kan je een mail sturen (supschooldomstad@gmail.com) om een afspraak te maken voor die dag. In principe is de school dan open vanaf 10.00u tot zonsondergang, tenzij anders aangegeven. Wanneer er lessen of toertochten worden ingepland zal daarbij staan hoeveel plek er nog is in de les/toer (en wat voor type les het is) en kan je je opgeven voor die les. Klik op de afspraak, om te zien of er al een les staat en/of hoeveel plek er nog is in een les en of er andere bijzonderheden zijn!

Afspraken maken via mail werkt het beste. Maar je kan ook bellen met 06-44311056 en evt iets inspreken, of een berichtje sturen via facebook. Let wel op dat je een bevestiging krijgt voor je aanvraag. Zonder bevestiging ligt een afspraak nog niet vast!

English

See the kalander below to see availability. When it says ‘Closed’ it is not possible to plan something. When there is no appointment, there is a chance you can make one. When other lessons are planned, you can click on the appointment to see how much availability we have. To make an appointment you can best sent us an email (supschooldomstad@gmail.com)

Advertenties