kalender

(English below)

In de agenda, onderaan deze pagina, staat aangegeven wanneer de SUP school gesloten is. Op die momenten en dagen is het niet mogelijk een les in te plannen!

Vanaf 15 juni worden weer tijdblokken op voorhand ingepland ‘open voor les of toer’ waar je op kan schrijven. Klik op het blok om te zien hoeveel plek er is. Is het vol, dan kan je er niet meer op inschrijven. Wanneer een tijdsblok nog niet is ingevuld, kan er soms nog geschoven worden in tijd. En incidenteel kunnen we in de avond les geven.

Het kan zijn dat de agenda niet (of niet goed) opent met een iPhone of iPad.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar supschooldomstad@gmail.com met je naam en telefoonnummer, welke dag en tijd je wil komen en met hoeveel mensen. (gedurende de corona-maatregelen max 2 deelnemers per les, tenzij uit eenzelfde huishouden)

Daar waar lessen nog niet vooruit ingepland zijn, kan overlegd worden voor een datum en tijd. Let wel op dat je een bevestiging krijgt voor je aanvraag. Zonder bevestiging ligt een afspraak nog niet vast!

English

See the kalander below to see availability. When it says ‘Closed’ it is not possible to plan something. From the 15th of june we work with time-blocks. You can recognize them as ‘open voor les of tour’.  You can click on the appointment to see how much availability we have. If the appointmant is still open, than occasionally we can move the time a littlebit.
To make an appointment you can best sent us an email (supschooldomstad@gmail.com)
Corona- update:
Max 2 persons a lesson (unless out of the same Household).
Customization is possible. And sometimes in the evening.