kalender

(English below)

In de agenda, onderaan deze pagina, staat aangegeven wanneer de SUP school gesloten is. Op die momenten en dagen is het niet mogelijk een les in te plannen!

Update Coronamaatregelen en tijdelijke verhuur:
Op kleine schaal kunnen we tijdelijk verhuren. Op alle dagen dat we NIET gesloten zijn, tussen 10.00u en 18.00u. Maatwerk is eventueel mogelijk.

In de maanden juni, juli en augustus worden lesdagen vooraf ingevuld en kan je je daar op inschrijven zolang er plek is. Klik op de afspraak om te zien hoeveel plek er is en wat voor soort les of tocht het is. Soms kan er nog iets geschoven worden met de lestijden, maar niet altijd. Het kan zijn dat de agenda niet (of niet goed) opent met een iPhone of iPad.

Inschrijven kan door een mail te sturen naar supschooldomstad@gmail.com met je naam en telefoonnummer, welke dag en tijd je wil komen en met hoeveel mensen.

Daar waar lessen nog niet vooruit ingepland zijn, kan overlegd worden voor een datum en tijd.

Afspraken maken via mail werkt het beste. Maar je kan ook bellen met 06-44311056 en evt iets inspreken, of een berichtje sturen via facebook. Let wel op dat je een bevestiging krijgt voor je aanvraag. Zonder bevestiging ligt een afspraak nog niet vast!

English

See the kalander below to see availability. When it says ‘Closed’ it is not possible to plan something. When there is no appointment, there is a chance you can make one. When other lessons are planned, you can click on the appointment to see how much availability we have. To make an appointment you can best sent us an email (supschooldomstad@gmail.com)

Corona- update:
We can rent out our boards on a small scale. On all days that we are NOT closed, between 10am and 6pm. Customization is possible.