Lokatie

lokatie Ledig Erf ad Kade

Sinds juni 2016 heeft SUP school Domstad een eigen vaste lokatie!
Dit is het voormalig urinoir van de Tolsteegbrug (oude tramhalte), op de kade aan het Ledig Erf. Toegang tot de kade is via het trappetje direct naast de Krommerijnbrug, zie de pijl op het kaartje hierboven. Er hangt een bordje van de supschool bovenaan de trap.

Vanuit deze plek kunnen deelnemers rustig opstappen en kunnen spullen, zoals droge kleding, achter afgesloten ruimte achter gelaten worden. De kade is een eenvoudige, maar wel monumentale plek. Er is een tent aanwezig waarin deelnemers zich beschut kunnen omkleden. En, hoewel de naam voormalig urinoir misschien anders doet vermoeden, is er géén toilet aanwezig! Voor dringend toiletbezoek wordt verwezen naar één van de vele horeca vlak in de buurt. Er is ook geen stromend water en elektriciteit aanwezig. Wel zal er altijd drinkwater aanwezig zijn via een waterzak en/of drinkflesjes.

Bereikbaarheid:
Deelnemers worden gestimuleerd om zoveel mogelijk te voet, met de fiets of openbaar vervoer te komen. Als je het adres in een navigatie-systeem wil invoeren , kan je het beste Krommerijnbrug 1 (3582 AM Utrecht) invoeren.
Voor fietsers is het belangrijk te weten dat op last van de gemeente géén fietsen direct naast de ingang mogen worden geplaatst (naast de trap), maar alleen in de fietsenrekken, bv aan de overkant van de straat of op Tolsteegbrug. Dit om de doorgang voor voetgangers vrij te houden.
Met OV is de dichtstbijzijnde bushalte, halte Tolsteegbrug, buslijn 2 (centrum). Andere opties zijn halte Vondellaan (diverse buslijnen) of halte Sterrenwijk (lijn 12, 41). En vanaf 22 augustus 2016 gaat ook NS station Vaartsche Rijn in gebruik genomen worden!
Kom je toch met de auto, zou je kunnen parkeren in parkeergarage Vaartsche Rijn (naast het NS station aan de Vondellaan/Baden Powellaan) of de parkeerplaats Nicolaaskerkhof, naast Centraal Museum.

lokatie SUP Domstad low 02

Trapje naar de kade, direct naast Krommerijnbrug