Clinics bij Molen de Ster

In het seizoen van 2018 zetten we de traditie voort en staan er weer speciale Molen SUP clinics ingepland bij de mooie oude houtzaagmolen in de wijk Lombok (Utrecht), Molen de Ster.

Diverse zaterdagen verdeeld over het jaar staan ingepland, zie onderaan deze pagina.

cropped-2015-07-18-13-51-32.jpgMolen de Ster is een gezellige plek waar we graag mee samenwerken en waar veel (buurt) activiteiten worden georganiseerd. Je kan er ontspannen genieten op een terrasje en over het water turen naar de clinics die worden gegeven, of gewoon lekker zelf meedoen!

Een clinic is een korte les van een uur, waarbij je eens kan proeven aan deze sport. Onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerd instructeur leer je de basis en maak je een klein tochtje over de Leidscherijn.
De clinic kost €15,- per persoon voor 1 uur. Je hoeft je van te voren niet op te geven, maar het kan wel handig zijn als je zeker wil zijn van een plekje! Dit kan vanaf een maand voor de start van de clinic tot uiterlijk 24 uur van te voren. Als je je opgeeft moet je wel vooruit betalen. Hoe dat werkt wordt in een mail uitgelegd. We zijn ook nog bezig met een automatisch boekingssysteem. Zodra dat werkt zal dat hier worden vermeld.

Er is een omkleedtent en de school heeft eventueel de beschikking over enkele surfpakken, welke in principe alleen worden gebruikt bij koud water. Je krijgt sowieso advies over de juiste kleding voor de omstandigheden van dat moment.

SUP clinics Molen

De geplande lessen zijn altijd onder voorbehoud. Bij onweer en stevige wind (ongeveer boven 14 knopen) gaat een les niet door. Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen!
Zie ook onze algemene voorwaarden, kledingadvies, SchoonWaterKorting.

Lestijden: 12:30u , 14:15u en 16:00u
Verzamelen 10 min voor tijd bij het terras van de molen
Kosten: € 15,- (je kan zowel pinnen als contant betalen)
Reserveren: SUPschoolDomstad@gmail.com
 (niet verplicht)

De zaterdagen zijn:

Lente
28 april
12 mei
09 juni – geannuleerd

Zomer
07 juli – geannuleerd
28 juli – gaat door! Aangepast
04 aug – gaat door! Aangepast

Herfst
22 sept
13 okt

Zie ook Kalender en klik op datum voor hoeveelheid open plekken!

 

 

 

Molen de Ster

Advertenties