Clinics bij Molen de Ster

Vol trots kan ik melden dat de nieuwe SUP CLINICS voor 2017 weer staan ingepland bij de mooie oude houtzaagmolen in de wijk Lombok (Utrecht), Molen de Ster.

Diverse zaterdagen verdeeld over het jaar staan ingepland, zie onderaan deze pagina.

cropped-2015-07-18-13-51-32.jpgMolen de Ster is een gezellige plek waar we graag mee samenwerken en waar veel (buurt) activiteiten worden georganiseerd. Je kan er ontspannen genieten op een terrasje en over het water turen naar de clinics die worden gegeven, of gewoon lekker zelf meedoen!

Een clinic is een korte les van een uur, waarbij je eens kan proeven aan deze sport. Onder begeleiding van een erkend instructeur leer je de basis en maak je een klein tochtje over de Leidscherijn.
De clinic kost €15,- per persoon voor 1 uur. Je hoeft je van te voren niet op te geven, maar het kan wel handig zijn als je zeker wil zijn van een plekje!

Er is een omkleedtent en de school heeft eventueel de beschikking over enkele surfpakken, indien gewenst (wel van te voren aangeven).

SUP clinics Molen

De geplande lessen zijn altijd onder voorbehoud. Bij onweer en storm gaat een les niet door. Like ons op Facebook om op de hoogte te blijven van alle laatste ontwikkelingen!
Zie ook onze algemene voorwaarden, kledingadvies, SchoonWaterKorting.

Lestijden: 12:30u , 14:15u en 16:00u
Verzamelen bij het terras van de molen
Kosten: € 15,- (je kan ook pinnen, maar dan komt er €0,30 extra bij)
Reserveren: SUPschoolDomstad@gmail.com
 (niet verplicht)

De zaterdagen zijn:

Lente
06 mei
10 juni

Zomer
01 juli
05 aug
12 aug
26 aug

Herfst
16 sept
14 okt

Zie ook Kalender en klik op datum voor hoeveelheid open plekken!

 

 

 

Molen de Ster

Advertenties